Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وظیفه عمومی فرمانده انتظامی کردستان به شرایط حضور دانشجویان و دانش‌‌آموزان در راهپیمایی اربعین اشاره کرد و گفت: این افراد می‌توانند بدون وثیقه از ۷ مهرماه تا ۳ آبان از کشور خارج شوند. ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۱ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  ازسنندج، سرهنگ علی مجیدی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به اصل 152 قانون اساسی و ضرورت دفاع از مرز و‌ کیان و‌ حفظ ‌امنیت کشور در برابر هجمه بیگانگان اشاره کرد و اظهار داشت: نخستین وظیفه حکومت‌ها تـأمین امنیت و حفاظت از مرزهای کشور است که این امر در کشور ما به صورت وظیفه عمومی وخدمت ‌سربازی اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قانون خدمت وظیفه عمومی از سال 1304 در ایران تهیه، تدوین و اجرایی شده و طی چندین مرحله بازنگری و اصلاح شده است، افزود: در سال 94 بهبود وضعیت سربازان و‌استفاده از توانمندی‌های آنان بیشتر مدنظر قرار گرفته است.

معاون وظیفه عمومی فرمانده انتظامی استان کردستان در مورد معافیت‌های تحصیلی دانش‌آموزان مقطع دبیرستان گفت: این افراد باید تا سن 20 سالگی مدرک دیپلم خود را کسب کنند،  در غیر اینصورت طی فرجه یک‌ساله اقدام به تعیین تکلیف خود کرده  تا شرایط ورود به دانشگاه و ادامه تحصیل را داشته باشند.

آیا امکان افزایش یا کاهش مدت زمان "خدمت سربازی" وجود دارد؟مصوبه جدید مجلس برای غایبان خدمت سربازیراه‌های بخشش اضافه خدمت سربازی کدامند؟

وی با بیان اینکه آمار مشمولان غائب در کردستان پایین است، گفت: اخیراً قرارگاه احضار به اعزام مشمولان خدمت در ناجا راه‌اندازی شده که محرومیت‌های اجتماعی جدیدی همچون عدم صدور پروانه کسب، عدم دریافت وام‌های بانکی، محرومیت از تحصیل در مقاطع بالاتر، محرومیت از کاندیدا شدن جهت انتخابات مجلس و انجمن‌های قانونی، محرومیت از صدور مجوز برای خروج از کشور وعدم بهره‌مندی از امکانات بیمه و بازنشستگی برای مشمولان غائب اعمال می‌کند.

وی به شرایط حضور دانشجویان و دانش‌‌آموزان در راهپیمایی اربعین اشاره و عنوان کرد: این افراد بدون غیبت و‌ با داشتن معافیت تحصیلی می‌توانند بدون وثیقه از 7 مهرماه تا 3 آبان از کشور خارج و از این فرصت استفاده کنند.

مجیدی به شرایط تردد مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور اشاره کرد و یادآور شد: مشمولان متولد شده و ساکن در خارج از کشور، ‌مشمولانی که حداقل ده سال خارج از کشور سکونت داشته، مشمولانی که بعد از رسیدن به سن مشمولیت با مجوز از کشور خارج و بعد از اتمام مهلت تعیین شده وارد کشور نشده و افرادی که حداقل سه سال خارج از کشور اقامت مستمر داشته باشند، می‌توانند با استفاده از تردد ویژه مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور تا سال 1400 حداکثر دوبار در سال و در مجموع به مدت سه ماه به کشور تردد کنند.

انتهای پیام/ش

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۷۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

به گزارش فرهیختگان، در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • تلاش استکبار جهانی برای فراموشی مساله غزه بی‌نتیجه است
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • عشق معلمی دَربیابان
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • عشقی فراتر از خدمت.../ماندن در منطقه محروم؛ به واسطه عشق به دانش‌آموزان
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین